In 2021 is Eela audio analoog gestopt.

Wij gaan verder!

Wij hebben de analoge tak en de complete inventaris van Eela audio gered. Als ik het niet gekocht had, was alles naar een opkoper gegaan en waarschijnlijk definitief verdwenen.

Alle onderdelen, behuizingen, fronten inclusief de copyright van schema’s etc van analoge mengtafels is meegegaan. Hierdoor kan ik spareparts, behuizingen etc. blijven leveren. Eela audio (S100, S190, S120, S130, SRM-70, SBM-80, SBM-90, S340 & S440).

Eela audio maakte kwaliteit in alle opzichten waar ze tegenwoordig alleen nog maar van kunnen dromen. Een warm geluid, super stabiel, gebouwd als een tank met top onderdelen. Zelfs na 25 jaar dag en nacht aangestaan te hebben, werkt het nog steeds.

Het zal je niet verbazen dat onze eigen producten in de geest van Eela gemaakt zijn.

Reparatie, reviseren & onderdelen
Bij onze technische dienst kunt u terecht voor reparatie van een module of voor het reviseren van een complete mengtafel. Ook hebben we gereviseerde, nieuwe modules of vervangingsprinten te koop. Daarnaast wordt er veel geld geïnvesteerd in het laten maken van onderdelen. Denk aan potmeters, verloopjes en andere benodigdheden. Ook printen & plotten we inlays voor knoppen zoals op de S340 & S440, informeer naar de mogelijkheden.

Onderdelen
Een groot aantal onderdelen staat online, zoals connectors, onderdelen potmeters, schakelaars maar ook kapjes voor de draaiknoppen.

Schema’s & telefonische ondersteuning
Wij verstrekken geen schema’s! We hebben de analoge tak gered, maar ook wij moeten elke maand de kosten kunnen betalen. Ondersteuning per telefoon is mogelijk tegen een normaal uurtarief.