Dankzij onze software kan je nog meer doen met je midi device.

De software communiceert met de box waardoor je o.a. vertraging per poort kan instellen. Deze vertraging is handig als je gebruik maakt van faderstart.

Een compleet nieuwe feature is het starten van muziek in je browser (bv Youtube) maar ook Spotify, VLC player, Windows media player en winamp zijn te starten. Dat de mogelijkheden hierdoor eindeloos zijn hoeven we niet uit te leggen (licentie nodig). De software is te downloaden bij service.

Vertraging per poort via de Windows controle software

Vertraging instelbaar

Er is een groot verschil of je werkt met knopstart of faderstart. Met knopstart zet je de fader open voordat je een start commando geeft. Met faderstart geef je een start commando als je de fader open doet.

Aangezien muziek in de computer meestal automatisch scherp staat hoor je bij faderstart zonder vertraging dat je de muziek er in schuift. Hiervoor is het handig als je een vertraging kan aangeven.

Afhankelijk hoe snel je bent met de schuif openen is deze instelbaar van 0 tot 250ms per poort. Poort één kan dus een andere vertraging hebben dan poort twee.

Deze optie is niet mogelijk bij de Behringer DX2000 uitvoering (heeft geen faderstart).

Geen licentie nodig voor deze toepassing.

Start Spotify, Youtube etc.

Start muziek in: Google Chrome, Firefox, Edge, Spotify, VLC player, Windows media player of winamp.

Het is eindelijk mogelijk om via je mengtafel een start commando te sturen naar je Windows computer. Hierdoor is het nu mogelijk om bijvoorbeeld iets van Youtube te starten via je knop of faderstart.

Deze optie kan je per poort instellen, zodat bijvoorbeeld poort zes voor Youtube is en de andere poorten gebruikt kunnen worden met midi commando’s uit je afspeel software.

Het start commando wordt zo gegeven dat ook als je browser of player geminimize is het gestart wordt.

Voor deze functionaliteit is een licentie nodig die een klein bedrag per jaar kost. Een licentie van 3 maanden wordt meegeleverd bij je aankoop.

Start muziek in je favoriete browser via fader en/of knopstart

Licentie

Om gebruik te maken van de optie starten van muziek in Google Chrome, Firefox, Edge, Spotify, VLC player, WIndows media player of winamp is een licentie nodig.

1 maand
4,50
/ maand
3 maanden
3,95
/ maand
12 maanden
+ 2 maanden gratis
meest gekozen
3,25
/ maand

Note: voor gebruik van de Windows software moet je midi hardware firmware 2.0 of hoger hebben. Dit staat onderop je kastje vermeld.
Heeft je hardware een oudere firmware dan 2.0 dan kan je deze voor € 25 + verzendkosten laten updaten.

  • Whatsapp: +352 621 51 43 30
  • NL: +31 6 53 666 666
    LU: +352 621 51 43 30
  • E-mail: info@broadcast-parts.eu